WARSZTATY KULINARNE
To coraz popularniejsza metoda budowania i scalania zespołu, która łączączy przyjemne
z pożytecznym a przy okazji przemyca pozytywistyczny ideał pracy u podstaw.
Integracji w kuchni sprzyja zrównanie statusu pracowników. Nie ma w niej bowiem
przełożonych
i podwładnych, wszyscy pracują na tym samym poziomie i osiągają wspólny efekt. Aby coś ugotować, trzeba to umyć, obrać, pokroić.
Zmiana otoczenia sprzyja wzajemnemu postrzeganiu w zupełnie innej perspektywie,
odkrywaniu nowych cech u siebie i współpracowników.
Kulinarne warsztaty integracyjne mogą przybierać formę wspólnego przygotowywania posiłku lub rywalizacji, z podziałem na zespoły – cooking clash.
To wspaniały sposób na przełamanie lodów, nawiązanie nowych relacji i umożliwienie pracownikom poznania siebie nawzajem podczas wykonywania prostych czynności takich jak gotowanie. Leżące u podstaw piramidy Maslowa jedzenie jest uniwersalnym
językiem i nic nie zbliża ludzi bardziej niż przygotowywanie razem posiłku.
Nasi trenerzy - kucharze od kilku lat organizują kursy kulinarne. W tym czasie
przeszkolili ponad 5000 osób - hobbystów, miłośników kuchni, pracowników firm,
właścicieli barów i restauracji, a przede wszystkim kucharzy.
Nadszedł więc czas, abyście i Państwo zmierzyli się z nowym wyzwaniem i zdobyli kolejny poziom wtajemniczenia.
Proponujemy kuchnię z 4 stron świata, pod okiem doświadczonych kucharzy – trenerów:
Meksyk, Brazylia, Tajlandia, Japonia, Włochy, Francja, Gruzja, Serbia, Hiszpania, Indie, Grecja, Polska, Rosja, Syria.
Możemy też przygotować program pod indywidualne zamówienie.